TopFoci.hu hatharom.huHírlista

Hírkereső.hu

Lapszemle.hu

Friss hírek

 

NBI

Haladás: egy középhátvéd és egy belső középpályás is jöhet
2014-07-13 16:33:42

Az NB I-ben szereplő Haladás szűk három hete kezdte meg a nyári felkészülést. Az együttes vezetőedzője, Artner Tamás úgy véli, formálódó csapatának más stílusban kell játszania, mert a jelenlegi keretet alkotó labdarúgók nem alkalmasak az eddigi játékrendszerre.

A szakvezető szót ejtett a nyári játékosmozgásról is.

„Az eddig eltervezett munkát maximálisan végre tudtuk hajtani – kezdte a vaol.hu regionális portálnak adott nyilatkozatát Artner Tamás. – Ezúttal más jellegű melót végeznek a fiúk, mint egy évvel ezelőtt. A sok új játékossal átalakult a csapat, így a gyorsabb összeszokás érdekében inkább a nagy területen való futballt gyakoroltuk. Ami az edzőmeccseket illeti, az eredményekkel nem foglalkozunk, már csak azért sem, mert a csapatépítés az elsődleges. Az a fajta játék, amit korábban játszottunk, nem biztos, hogy erre a keretre alkalmas, lehet, más stílusban kell futballoznunk. A játékosok hozzáállása biztató, kiváló a hangulat, ez sok mindenen átsegítheti az együttest.”
 
A Haladás vezetőedzője arra is kitért, hogy milyen változások várhatóak még.
 
„Úgy néz ki, Jagodics Márkot ismét kölcsönadjuk, ebben az esetben belső védőt igazolnunk kell. Emellett, miután valószínűleg Simon Ádám sem marad, belső középpályásra is szükségünk lesz. Nagy kérdés, hogy Németh Márió és Radó András marad-e, ha ők is távoznak, a helyükre is igazolnunk szükséges. Nagy szakmai kihívás előtt állunk: volt egy felépített csapatunk, amely helyett újat kell építenünk. Olyat, amellyel stabilan bennmaradunk az NB I-ben” – mondta Artner.


Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop © powered by arukereso.hu

Vennikéne műszaki webáruház