TopFoci.hu hatharom.huHrlista

Hrkeres.hu

Lapszemle.hu

Friss hrek

 

NBI

Története legnagyobb arányú verését kapta a Fradi Újpesten!!!
2010-09-11 20:05:21

Eddig is döcögött a Ferencváros csapatának játéka, de amit az együttes ma délután Újpesten mûvelt...

Lehet szidni ugyan Solymosi játékvezetõt a talán korai piros lapért, amit Marek Heinznek kiosztott még az elsõ félidõben, de a vendég zöld-fehérek riadt nyuszik benyomását keltették az egész mérkõzésen, alkalmi felállású védelmükön szinte akkor mentek át a lilák, amikor csak akarták!

Simon Krisztián a huszonhetedik percben tört be a ferencvárosi védõk közé, majd szépen kilõtte a jobb alsó sarkot. A hazai drukkerek kicsit talán túlünnepelték a gólt, mert a pálya szép lassan füstbe burkolózott az örömtüzek miatt, így állt a játék néhány percre, de nem ez volt az egyetlen alkalom, hogy Solymosi Péternek meg kellett szakítania a játékot emiatt. A már említett cseh támadót a játékvezetõ egy kicsit szigorúan küldte le a 37. percben, miután az meglehetõsen agresszívan ment egy labdáért, ám testi kontaktus nem volt közte és ellenfele között.

Két perccel késõbb már kettõ volt a hazaiak elõnye, Böõr beadását Tisza pofozta a hálóba, ekkor már érezni lehetett, hogy a kilencedik kerületiek szempontjából ez az összecsapás nem sok sikerélményt fog tartogatni a továbbiakban.

A szünet után Jimmy Jump ment a kezdõkörbe kicsit integetni, Kubala Lászlót éltetõ zászlajával tulajdonképpen bátran lengethetett, mert a biztonsági szolgálat nem nagyon akarta õt elkapni, így inkább megadta magát a katalán drukker.

A pihenõt követõen a Fradi új jött ki, hogy lesz ami lesz, megpróbál gólt szerezni, ám nem sült el jól a szándék, negyedóra alatt újabb két gól lett a gyenge védelem büntetése, elõbb Rajczi lõtte be Tisza beadását, majd Mitrovics bombázott a léc alá, senkitõl sem zavartatva, és még nem volt vége! A 72. percben Rajczi ismét jól követte az akciót, ezúttal Simon beadásánál nem volt nehéz dolga közelrõl bevenni Ranilovic kapuját.

Az ötödik góltól némileg megvadultak a vendég drukkerek, bedöntötték a kerítést, a rohamrendõröknek kellett bemenniük a pálya szélére, hogy némileg lecsendesítsék a szurkolókat, ami sikerült is néhány perc után.

A 90. percben aztán jött a hatodik gól, miután Simek ugrott ki a jobb oldalon, labdája a kapufáról Tisza kezére pattant vissza, a játékvezetõ azonban megadta a gólt, így a 6-0-ás vereség azt jelentette a Ferencvárosnak, hogy a klub története során a legnagyobb arányú kudarcot szenvedték el a zöldek az élvonalban! Bár ennél több gólt már kaptak az elsõ osztályban, hat góllal még soha nem sikerült kikapniuk - igaz, mint említettük ehhez ma kellett(ek) az indiszponált Solymosi játékvezetõ bakija(i) is.

Soproni Liga, 6. forduló:
Újpest FC - Ferencváros 6-0 (2-0)
Szusza-stadion, 9000 nézõ
v.: Solymosi Péter
Újpest: Balajcza - Szokol (Kiss Z., 66.), Vermes, Takács Z.,  Pollák - Böõr (Simek, 63.), Egerszegi, Mitrovic, Simon K. (Matos, 93.) - Tisza, Rajczi
FTC: Ranilovic - Balog Z., Csizmadia, Junior, Andrezinho (Stanic, 59.) - Maróti (Adriano, 85.), Rósa, Józsi, Tóth B. (Kulcsár D., 69.) - Schembri, Heinz
gól: Simon K. (28.), Tisza (41., 92.), Rajczi (56., 72.), Mitrovic (61.)
piros lap: Heinz (39.)


Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop powered by arukereso.hu

Vennikne mszaki webruhz