TopFoci.hu hatharom.huHírlista

Hírkereső.hu

Lapszemle.hu

Friss hírek

 

NBI

Godslove a Rákócziban folytatja
2010-01-04 21:05:03

Egejuru Godslove a Rákócziban folytatja pályafutását.

A 23 éves nigériai csatár Nagyberkiből tette át székhelyét Kaposvárra.
A néhány hetes pihenő után hétfő délután megkezdi a felkészülést a tavaszi szezonra a Kaposvári Rákóczi FC élvonalbeli labdarúgó csapata. A zöld-fehéreknél a szokásoknak megfelelően csendesen telt a decemberi időszak, ám a játékoskeretben azért már történt némi változás. A hétfői első tréningen ugyanis már egy új szerzemény is edzőszerelést húz.

A Kaposvári Rákóczi FC legfrissebb igazolása ráadásul nem is ismeretlen a somogyi labdarúgás kedvelőinek, hiszen a nigériai Egejuru Godslove a másodosztályú Kaposvölgye VSC Nagyberki együttesétől érkezik a megyeszékhelyre, egyes sajtóhírekkel ellentétben ingyen.

– Godslove nálunk folytatja a pályafutását, s a két klub közötti együttműködési megállapodás értelmében ingyen érkezik hozzánk a huszonhárom esztendős csatár – mondta Illés János, a Kaposvári Rákóczi FC ügyvezetője. – Ami még biztos, hogy az ősszel kölcsönben Diósgyőrben védő Kovács Zoltán nálunk kezdi meg a felkészülést.

Egejuru Godslove-nak mindenesetre a számok tekintetében is jó ajánlólevele van, hiszen a nigériai játékos nyolc találatával a második helyen áll a Nyugati csoport góllövő listáján.

Nemanja Nikolics után tehát egy újabb gólerős labdarúgó tette át a székhelyét a Rákóczihoz Nagyberkiből, s a zöld-fehér szurkolók számára örömteli lehet, hogy a két játékos a Kaposvölgyénél remekül megértette egymást.

– Meggyőződésem, hogy a Rákócziban is nagyszerű csatársort alkot ez a két futballista – fogalmazott Horváth Lajos, a Kaposvölgye VSC edzője, aki a csapatát illetően további hírekkel is szolgált. – Godslove mellett már biztos, hogy Andruskó Attila, Szűcs László és Durica is távozott tőlünk. A felkészülést január 5-én kezdjük, s több próbajátékost is várunk, köztük a korábban a Rákócziban is megforduló brazil Andrét.

(sonline.hu)


Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop © powered by arukereso.hu

Vennikéne műszaki webáruház