TopFoci.hu hatharom.huHrlista

Hrkeres.hu

Lapszemle.hu

Friss hrek

 

NBI

Godslove a Rákócziban folytatja
2010-01-04 21:05:03

Egejuru Godslove a Rákócziban folytatja pályafutását.

A 23 éves nigériai csatár Nagyberkibõl tette át székhelyét Kaposvárra.
A néhány hetes pihenõ után hétfõ délután megkezdi a felkészülést a tavaszi szezonra a Kaposvári Rákóczi FC élvonalbeli labdarúgó csapata. A zöld-fehéreknél a szokásoknak megfelelõen csendesen telt a decemberi idõszak, ám a játékoskeretben azért már történt némi változás. A hétfõi elsõ tréningen ugyanis már egy új szerzemény is edzõszerelést húz.

A Kaposvári Rákóczi FC legfrissebb igazolása ráadásul nem is ismeretlen a somogyi labdarúgás kedvelõinek, hiszen a nigériai Egejuru Godslove a másodosztályú Kaposvölgye VSC Nagyberki együttesétõl érkezik a megyeszékhelyre, egyes sajtóhírekkel ellentétben ingyen.

– Godslove nálunk folytatja a pályafutását, s a két klub közötti együttmûködési megállapodás értelmében ingyen érkezik hozzánk a huszonhárom esztendõs csatár – mondta Illés János, a Kaposvári Rákóczi FC ügyvezetõje. – Ami még biztos, hogy az õsszel kölcsönben Diósgyõrben védõ Kovács Zoltán nálunk kezdi meg a felkészülést.

Egejuru Godslove-nak mindenesetre a számok tekintetében is jó ajánlólevele van, hiszen a nigériai játékos nyolc találatával a második helyen áll a Nyugati csoport góllövõ listáján.

Nemanja Nikolics után tehát egy újabb gólerõs labdarúgó tette át a székhelyét a Rákóczihoz Nagyberkibõl, s a zöld-fehér szurkolók számára örömteli lehet, hogy a két játékos a Kaposvölgyénél remekül megértette egymást.

– Meggyõzõdésem, hogy a Rákócziban is nagyszerû csatársort alkot ez a két futballista – fogalmazott Horváth Lajos, a Kaposvölgye VSC edzõje, aki a csapatát illetõen további hírekkel is szolgált. – Godslove mellett már biztos, hogy Andruskó Attila, Szûcs László és Durica is távozott tõlünk. A felkészülést január 5-én kezdjük, s több próbajátékost is várunk, köztük a korábban a Rákócziban is megforduló brazil Andrét.

(sonline.hu)


Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop powered by arukereso.hu

Vennikne mszaki webruhz