TopFoci.hu hatharom.huHírlista

Hírkereső.hu

Lapszemle.hu

Friss hírek

 

Premier League

Ferguson még sokáig számolna Giggsszel
2007-10-21 14:35:41

A Vörös Ördögök szélsője, Ryan Giggs ezen a héten írta alá új szerződését, ami még 18 hónapig köti a klubhoz, de Sir Alex Ferguson hiszi, hogy a walesi varázsló még 2009 nyara után is vörös mezben fog kifutni a pályára.

ferguson-a-kispadon.jpgAkkoriban már túl fogja lépni 36. életévét és nagy valószínűséggel Sir Bobby Charlton mérkőzéseinek a számát is megdönti.

"Reméljük, hogy Ryan tovább fog tudni játszani, mint ameddig jelenlegi szerződése tart" - mondta Sir Alex. "Nagyon odafigyel magára és egy profi játékos példája. 14 éves korában igazoltam le őt és teljesen fenomenális az, hogy ennyi éven keresztül szaladgált fel és alá a szélen. Ez lenyűgöző!"

Ha majd a jövőben Giggs szögre akasztaná a cipőjét, akkor is lesz egy szerep számára a klubnál, de talán nem az edzői szerepet veszi fel, ahogyan Ole Gunnar Solskjaer.

"Az a szándékunk, hogy ennél a klubnál maradjon" - tette hozzá Ferguson. "Az olyan játékosok, mint Ryan Giggs, Gary Neville, Paul Scholes és Ole Gunnar Solskjaer végig itt töltötték el karrierjüket. Ryan jelenleg nem hajlik az edzői munkára, de szerintem minden játékosnak fel kell készülni az ilyen szerepre. Számos olyan játékosom volt már, aki azt mondta nekem, hogy ők semmiképpen sem lesznek menedzserek, aztán végül megváltozott a nézetük. Ez egy bonyolult dolog. Lehet, hogy az ember nem akar edző lenni, de ennyi év után hiányolja a szombatokat. Biztosra kell mennünk, hogy felismerjük a játékosaink cselekedeteit. Vannak egyéni munkák a volt játékosok számára. Például Bobby Charlton egy fantasztikus nagykövete a klubnak és igazgatóként is megállja a helyét. Elképesztő mennyit utazik a klub érdekében." (manutdfanatics.com) 


Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop © powered by arukereso.hu

Vennikéne műszaki webáruház