TopFoci.hu hatharom.huHrlista

Hrkeres.hu

Lapszemle.hu

Friss hrek

 

tigazolsi hrek

Németh Krisztián ismét klubot vált
2014-07-15 18:03:40

Németh Krisztián azonnali hatállyal szerződést bontott a holland élvonalból kiesett Roda JC-vel. A klub honlapján annyit írt, közös megegyezéssel válnak meg a játékostól, mivel nem sikerült a kijelölt határidőig pénzzé tenni a játékjogát.
A Roda Kerkrade JC honlapján megjelent, meglehetősen szűkszavú közlemény értelmében ugyan még egy évig élő szerződése volt Némethnek, a nyári felkészüléshez már nem csatlakozott a csapatnál. A korábban megbeszéltek értelmében a klubnak július 15-ig kellett volna olyan klubot találnia, aki hajlandó fizetni a csatárért, mivel ez nem sikerült, Németh azonnali hatállyal felbonthatta a szerződését, és ingyen igazolhatóvá vált.

A honlap közleménye kitér rá, hogy a magyar támadó az RKC Waalwijktól érkezett Kerkradéba 2012-ben, ahol 45 holland bajnoki mérkőzésen 10 gólt szerzett. A holland klubnál volt olyan időszaka, amikor 98 percenként lőtt gólt, ekkor újra szóba került a Liverpoolnál is, de egy fegyelmezetlenség miatt kapott súlyos eltiltás sokat rontott a renoméján.

Németh Krisztián bárhol játszott, mindenhol voltak jó időszakai (talán csak az Olimpiakosz kivétel ezalól), de nem is maradt elég ideig sehol, hogy igazán befészkelje magát. Legutóbb négy évében három ország öt klubjában is játszott, de különböző okokból – jellemzően sérülések miatt sehol nem tudott gyökeret verni.

Az MTK-ban, majd a liverpooli tartalékcsapatban roppant ígéretesen rajtoló csatár kölcsönszerződései nem sikerültek jól, Blackpoolban egy arccsonttörés, az AEK- ban egy, az U20-as válogatottban elszenvedett sérülés miatt nem tudott huzamosabb ideig jól teljesíteni. 2012-ben került Hollandiába, a Waalwijk-nál jól kezdett, és a Rodában is volt jó időszaka, de most újra klubváltásra készül. 25 évesen a nyolcadikra. (origo.hu)

Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop powered by arukereso.hu

Vennikne mszaki webruhz