TopFoci.hu hatharom.huHrlista

Hrkeres.hu

Lapszemle.hu

Friss hrek

 

A magyar csapat

U19-es labdarúgó Eb - A hatba kerülés a magyarok célja
2014-07-16 08:32:44

A legjobb hatba kerülés a magyar válogatott célja a szombaton kezdõdõ U19-es labdarúgó Európa-bajnokságon Mészöly Géza szövetségi edzõ szerint.

A szakvezetõ a keddi sajtóbeszélgetésen úgy fogalmazott, hogy ennek elérése azért lenne fontos, mert akkor a csapat kvalifikálná magát a 2015-ös új-zélandi U20-as világbajnokságra, de igazán elégedett akkor lenne, ha továbbjutna csoportjából - azaz elõdöntõt játszhatna - az együttese.

"A tesztek szerint ott tartunk, ahol kell" - jelentette ki Mészöly Géza, aki a csoportriválisokról szólva éppen az elsõ, szombati ellenfelet, Ausztriát tartja a legerõsebbnek, mert keretükbõl hárman már a felnõtt válogatottban is bemutatkoztak. A portugálokat említve kiemelte, hogy már kétszer játszottak ellenük, ebbõl egyszer nyert, egyszer döntetlent ért el a csapata. Izraelt pedig szívós együttesként jellemezte a szakember.

Mészöly Géza szerdán este szûkíti keretét a tornán szerepeltethetõ 16 mezõnyjátékosra és két kapusra.

A válogatott tagjai kedden kikapcsolódásként a rapper Curtis elõadását hallgatták meg a telki edzõközpontban, sõt, be is szálltak az éneklésbe, majd szövetségi edzõjük édesapját, Mészöly Kálmánt köszöntötték, aki szerdán ünnepli 73. születésnapját. A korábbi világválogatott futballista arra bíztatta a tehetségeket, hogy higgyenek a sikerben és önmagukban, mert akkor messzire juthatnak pályafutásuk során, ehhez pedig a kontinensviadalon tehetik meg az elsõ komoly lépéseket. Felhívta még figyelmet arra, hogy egy tornán a csapategység az egyik legfontosabb tényezõ.

(MTI)

 


Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop powered by arukereso.hu

Vennikne mszaki webruhz