TopFoci.hu hatharom.huHírlista

Hírkereső.hu

Lapszemle.hu

Friss hírek

 

A magyar csapat

Továbbra is együtt az MLSZ és az adidas
2008-05-24 07:05:13

Nem kevesebb, mint 42 esztendős múltra tekint vissza a világ egyik vezető sportszergyártója, az adidas kapcsolata a magyar labdarúgással - ezt hangsúlyozta a márka és az MLSZ közös sajtótájékoztatóján Császári Attila, az adidas marketingigazgatója Gödön, a Pólus Palace Thermal Golf Hotelben.

valogatott.jpg

Abból az alkalomból szólt erről, hogy megújult válogatottunk szerelése (Gera Zoltán személyesen mutatta be az új mezt a sajtó képviselőinek), s a különleges premier gyakorlatilag megduplázódik, hiszen Erwin Koeman szintén szombaton, Görögország ellen debütál nemzeti csapatunk kispadján.

A szövetség képviseletében Dunai Antal szakmai alelnök emlékezett - személyes élményeket is említve - az adidas és az MLSZ közös múltjára. Ő és Császári Attila is hangsúlyozta, mennyire bízik abban: az új felszerelés szerencsét és sok sikert hoz a magyar futball számára.

A sajtótájékoztató résztvevője volt Erwin Koeman is, aki elégedettségét fejezte ki a hétfő óta szerzett benyomásait illetően, és mint az elmúlt napokban már többször, ezúttal is játékosai motiváltságát hangsúlyozta. A fő cél - tette hozzá -, hogy az őszi világbajnoki selejtezőkre olyan csapatot alakítson ki, amely megfelel az elvárásoknak és helytáll a sorozat első négy meccsén. A felkészülésre kitűnő alkalmat kínál a szombati, Görögország, valamint a jövő heti, Horvátország elleni találkozó, amelyen a cél a győzelem.

A sajtótájékoztató előtt Vácott zajlott a mérkőzés előtti utolsó edzés. Az eredeti tervektől eltérően szombaton már nem lesz gyakorlás, s ekkorra ígéri a kapitány kezdőtizenegyének kihirdetését is. (mlsz.hu)


Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop © powered by arukereso.hu

Vennikéne műszaki webáruház