TopFoci.hu hatharom.huHrlista

Hrkeres.hu

Lapszemle.hu

Friss hrek

 

A magyar csapat

Továbbra is együtt az MLSZ és az adidas
2008-05-24 07:05:13

Nem kevesebb, mint 42 esztendõs múltra tekint vissza a világ egyik vezetõ sportszergyártója, az adidas kapcsolata a magyar labdarúgással - ezt hangsúlyozta a márka és az MLSZ közös sajtótájékoztatóján Császári Attila, az adidas marketingigazgatója Gödön, a Pólus Palace Thermal Golf Hotelben.

valogatott.jpg

Abból az alkalomból szólt errõl, hogy megújult válogatottunk szerelése (Gera Zoltán személyesen mutatta be az új mezt a sajtó képviselõinek), s a különleges premier gyakorlatilag megduplázódik, hiszen Erwin Koeman szintén szombaton, Görögország ellen debütál nemzeti csapatunk kispadján.

A szövetség képviseletében Dunai Antal szakmai alelnök emlékezett - személyes élményeket is említve - az adidas és az MLSZ közös múltjára. Õ és Császári Attila is hangsúlyozta, mennyire bízik abban: az új felszerelés szerencsét és sok sikert hoz a magyar futball számára.

A sajtótájékoztató résztvevõje volt Erwin Koeman is, aki elégedettségét fejezte ki a hétfõ óta szerzett benyomásait illetõen, és mint az elmúlt napokban már többször, ezúttal is játékosai motiváltságát hangsúlyozta. A fõ cél - tette hozzá -, hogy az õszi világbajnoki selejtezõkre olyan csapatot alakítson ki, amely megfelel az elvárásoknak és helytáll a sorozat elsõ négy meccsén. A felkészülésre kitûnõ alkalmat kínál a szombati, Görögország, valamint a jövõ heti, Horvátország elleni találkozó, amelyen a cél a gyõzelem.

A sajtótájékoztató elõtt Vácott zajlott a mérkõzés elõtti utolsó edzés. Az eredeti tervektõl eltérõen szombaton már nem lesz gyakorlás, s ekkorra ígéri a kapitány kezdõtizenegyének kihirdetését is. (mlsz.hu)


Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop powered by arukereso.hu

Vennikne mszaki webruhz