TopFoci.hu hatharom.huHrlista

Hrkeres.hu

Lapszemle.hu

Friss hrek

 

Eurpa Liga

Elindult a Fradi Horvátországba
2014-07-16 13:33:36

Szerdán reggel elindult Horvátországba a Ferencváros labdarúgócsapata, amely csütörtök este a Rijeka ellen vív Európa Liga-selejtezõs mérkõzést.

Szerdán reggel 9 órakor elhagyta a Népligeti edzõkomplexumot a Ferencvárosi Torna Club NB I-es labdarúgó-csapata. Thomas Doll együttese délután ér Rijekába, ahol csütörtök este, 20.30-kor a friss horvát Szuperkupa-gyõztes HNK Rijeka ellen lép pályára az Európa Liga második selejtezõkörében. A német szakvezetõ 18.30-kor sajtótájékoztatón vesz részt, majd a zöld-fehérek megtartják a Kantrida Stadionban a mérkõzést megelõzõ utolsó edzésüket.

A Ferencváros csapatára rendkívül nehéz feladat vár majd csütörtökön, hiszen a horvát alakulat kiválóan erõsített a nyári szünetben, ráadásul a felkészülési mérkõzéseken is eredményesen játszott. Múlt hét szombaton a Rijeka a Horvát Szuperkupa döntõjében 2-1-es gyõzelmet aratott a bajnok Dinamo Zagreb felett, ami további önbizalmat adhat Matjaz Kek fiainak. A Fradinak nagyot kell javulnia a Sliema Wanderers ellen mutatott játékhoz képest, ebben pedig segítségére lehet a csapatnak Gera Zoltán, akit a klub nevezett már az elsõ találkozóra is.


Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop powered by arukereso.hu

Vennikne mszaki webruhz