| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Dracho dumagép

Csatlakozott: 2008.07.15. Kedd 14:08 Hozzászólások: 2351 Tartózkodási hely: Réde
|
Elküldve: Hétf. Máj. 31, 2010 12:57 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én nem arra gondoltam, hogy konkrétan ennek a versenynek a megnyerését érdemelte meg, hanem arra céloztam, hogy amit ebben a szezonban eddig ő produkált, az alapján, bizony már itt volt az ideje a győzelemnek... _________________
 |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
Chelseafan dumagép

Csatlakozott: 2006.03.05. Vasárnap 14:34 Hozzászólások: 3503 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Máj. 31, 2010 3:02 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Gyurci írta: |
Mivel Webber volt az első, így neki nem kellet senkit sem megelőznie.  |
Jólvan na  |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
Dracho dumagép

Csatlakozott: 2008.07.15. Kedd 14:08 Hozzászólások: 2351 Tartózkodási hely: Réde
|
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
prosper dumagép

Csatlakozott: 2007.03.07. Szerda 18:40 Hozzászólások: 3486 Tartózkodási hely: Szekelyudvarhely/Marosvasarhely
|
Elküldve: Pént. Jún. 11, 2010 10:15 pm Hozzászólás témája: |
|
|
A nagy VB lázban nem elfejejteni hogy ma megkezdődött a kanadai nagydij a Forma 1ben , várom a tippjeiteket , időben persze .
Hajrá! _________________ FORZA MILAN!!!!!!!!!!! |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
Dracho dumagép

|
Elküldve: Vas. Jún. 13, 2010 12:12 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Egyszer nem Hamiltonra tippelek, a pole pozició kapcsán, erre most megveri a Red Bullokat...
De kárpótolt a tologatással...  _________________
 |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
Dracho dumagép

|
Elküldve: Vas. Jún. 13, 2010 7:10 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hamilton vezeti a VB-ét!!!  _________________
 |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
BBali06 dumagép

Csatlakozott: 2008.02.14. Csütörtök 20:48 Hozzászólások: 2730 Tartózkodási hely: Dorka
|
Elküldve: Szomb. Jún. 26, 2010 6:50 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Megint Red Bull pole... |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
Gyurci dumagép

Csatlakozott: 2006.01.10. Kedd 14:58 Hozzászólások: 7615 Tartózkodási hely: Szeged
|
Elküldve: Vas. Júl. 11, 2010 4:03 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ezen is majdnem bealudtam, sebaj...
Sajnálom Vettelt, mostanság balszerencsés. Amúgy nagyot ment.  _________________
 |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
LAMPARDKJ47 dumagép

|
Elküldve: Vas. Júl. 11, 2010 4:17 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ezen is majdnem bealudtam, sebaj...
Sajnálom Vettelt, mostanság balszerencsés. Amúgy nagyot ment.  |
Szerintem arrogáns lett, de ez saját vélemény. Inkább Rosberg!!  _________________ http://www.chelseanews.freeblog.hu/ |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
Dracho dumagép

|
Elküldve: Vas. Júl. 25, 2010 3:56 pm Hozzászólás témája: |
|
|
BÜNTETÉST A FERRARINAK!!!!
UNDORÍTÓ!!!
ENNÉL NYÍLTABBAN MÁR NEM IS LEHET CSAPATUTASÍTÁST KIADNI!!! _________________
 |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
Chelseafan dumagép

Csatlakozott: 2006.03.05. Vasárnap 14:34 Hozzászólások: 3503 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Júl. 25, 2010 4:02 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én sajnálom Massát.  |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
LAMPARDKJ47 dumagép

|
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
Dracho dumagép

|
Elküldve: Vas. Júl. 25, 2010 5:40 pm Hozzászólás témája: |
|
|
100.000 dollárra büntették a Ferrarit... de még nincs vége... _________________
 |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
Nándi törzsgárdatag

Csatlakozott: 2006.08.16. Szerda 20:55 Hozzászólások: 839 Tartózkodási hely: SzékelyUdvarhely
|
Elküldve: Vas. Júl. 25, 2010 7:17 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Abszolút nem érdemelne szerintem semmilyen büntetést a Ferrari. Saját társának engedte, hogy megelőzze. És?
Ez olyan, mint például egy VB-n egy játékos lepasszolja saját csapattársának a kapu előtt a labdát, hogy ő rúgja be és ezzel legyen esélye a gólkirályi címre, mert neki már nincsen. S ezért nem kapnak semmilyen büntetést, sőt még gratulálnak neki az önzetlenségért.
Nem vagyok egyik csapatnak és személynek sem a drukkere, ritkán nézem az F1-et. Szóval ez a vélemény nem elfogult, hanem egy külső szemlélő hsz-e  |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
Dracho dumagép

|
Elküldve: Vas. Júl. 25, 2010 7:51 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Massa azért volt olyan búsképű ugye???
Azért kértek tőle rádión bocsánatot ugye???
Teljesen egyértelmű utasítás... _________________
 |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
Chelseafan dumagép

|
Elküldve: Vas. Júl. 25, 2010 7:53 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Az világos, hogy ez csapatutasítás, de az nem érdekel. Az viszont igen, hogy ezt most Massától vették el. hamár a vb, ez olyan helyzet lenne, mintha Torres üres kapura vinné, vagy belövi, és az jót tesz az önbizalmának, vagy lepasszolja Villanak, hogy ő legyen a gólkirály... csak itt nem Massa döntött, pedig megérdemelte volna azt az első helyet...  |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
Gyurci dumagép

Csatlakozott: 2006.01.10. Kedd 14:58 Hozzászólások: 7615 Tartózkodási hely: Szeged
|
Elküldve: Vas. Júl. 25, 2010 8:16 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Dracho írta: |
UNDORÍTÓ!!!
ENNÉL NYÍLTABBAN MÁR NEM IS LEHET CSAPATUTASÍTÁST KIADNI!!! |
A McLarennél is történtek szép dolgok, és ők is megúszták, többször is! Mondom ezt úgy h én is a Mclarennek szurkolok. _________________
 |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
Martin vezérszurkoló

Csatlakozott: 2010.04.29. Csütörtök 18:09 Hozzászólások: 134 Tartózkodási hely: Hajdúszoboszló
|
Elküldve: Vas. Júl. 25, 2010 8:39 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Undorító?
Akkor A1 Ring 2005... _________________ "Tedd,ami szívednek kedves és az lesz majd a törvény." /Crowley/
Bennünk a vér "piros-fehér"..
"Ami történt, az megtörtént." /Lost/ |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
LAMPARDKJ47 dumagép

|
Elküldve: Vas. Júl. 25, 2010 8:55 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Martin írta: |
Undorító?
Akkor A1 Ring 2005... |
Helyesbítek...2001... Ha jól tudom. Apropó, akkor még nem volt szabály a csapatutasításra. Tehát LEGALÁBB szabályos volt. Nem sportszerű, de szabályos. _________________ http://www.chelseanews.freeblog.hu/ |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
Martin vezérszurkoló

Csatlakozott: 2010.04.29. Csütörtök 18:09 Hozzászólások: 134 Tartózkodási hely: Hajdúszoboszló
|
Elküldve: Vas. Júl. 25, 2010 11:33 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Így van.
Köszi.
Esetleg aki nem tudja mi is ez, magyar kommentárral youtube-n fenn van. _________________ "Tedd,ami szívednek kedves és az lesz majd a törvény." /Crowley/
Bennünk a vér "piros-fehér"..
"Ami történt, az megtörtént." /Lost/ |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
Dracho dumagép

|
Elküldve: Hétf. Júl. 26, 2010 8:51 am Hozzászólás témája: |
|
|
UNDORÍTÓ!!!
A McLarennél is történtek szép dolgok, és ők is megúszták, többször is! Mondom ezt úgy h én is a Mclarennek szurkolok. |
Az Mclaren kapott is büntetést, ha a kémbotrányra gondolsz... Kizárták őket a konstruktőri vb-ből... _________________
 |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
Dracho dumagép

|
Elküldve: Hétf. Júl. 26, 2010 9:09 am Hozzászólás témája: |
|
|
Massára mérgesek lesznek, ha ilyen nyilatkozatokat tesz:
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy teljes mértékben elégedett vagyok. Mint minden versenyző, én is mindig nyerni akarok. Most nagyon jó esélyem volt rá.
Ugyanakkor ez egy fantasztikus eredmény a csapat számára, ami szép jutalom azokért az erőfeszítésekért, amiket az elmúlt hetekben tettünk. Sokat fejlődtünk az elmúlt pár versenyen, de csak most tudtuk igazán ezt pontokra váltani.
Úgy vélem, hogy a vasárnapi versennyel bizonyítottam, hogy rendben vagyok, és győztes versenyző vagyok. Remek lett volna a dobogó legfelső fokán ünnepelni, de mindegy is, ezt az eredményt Fernando Marins-nak szeretném ajánlani, aki a hét elején távozott közülünk.
Első három mondatával gyakorlatilag kijelenti, hogy ő nem akarta elengedni Alonsót... _________________
 |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
Gyurci dumagép

|
Elküldve: Szer. Júl. 28, 2010 5:07 pm Hozzászólás témája: |
|
|
UNDORÍTÓ!!!
A McLarennél is történtek szép dolgok, és ők is megúszták, többször is! Mondom ezt úgy h én is a Mclarennek szurkolok. |
Az Mclaren kapott is büntetést, ha a kémbotrányra gondolsz... Kizárták őket a konstruktőri vb-ből... |
Azért ott is voltak érdsekes dolgok. Kizárták a csapatversenyből? OK! De miért? Mert úgy lettek jobbak h csórtak pár dolgot? De végülis Lewis olyan kocsival ment, győzött, ami félig lopott volt. Igazságos ez így?
A kémbotrány után mondták is, ha csak egy kisebbet is szellent Hamilton, eltiltják v kizárják vagy mittudom már. S voltak is kisebb allűrjei a McLarennek, melyek kisebb port kavartak _________________
 |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
Dracho dumagép

|
Elküldve: Szer. Júl. 28, 2010 6:43 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én úgy vettem észre, hogy ha büntetni kellett büntették is Hamiltont... _________________
 |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
Gyurci dumagép

|
Elküldve: Szer. Júl. 28, 2010 9:32 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Én úgy vettem észre, hogy ha büntetni kellett büntették is Hamiltont... |
Igen, csak sokak szerint igencsak enyhe büntetéseket kapott. _________________
 |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
Dracho dumagép

|
Elküldve: Csüt. Júl. 29, 2010 9:06 am Hozzászólás témája: |
|
|
Igen, csak sokak szerint igencsak enyhe büntetéseket kapott. |
Alonso szerint... meg persze az Alonso szurkolók szerint...
Alonso-ban az utóbbi években egyre nagyobbakat csalódtam, bár az is igaz, hogy régebben sem volt a kedvencem...
Viszont, fater nagy Alonsó fan volt, de már ő is inkább Hamiltonnak szurkol... _________________
 |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
BBali06 dumagép

Csatlakozott: 2008.02.14. Csütörtök 20:48 Hozzászólások: 2730 Tartózkodási hely: Dorka
|
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
Gyurci dumagép

|
Elküldve: Csüt. Júl. 29, 2010 9:54 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Alonso-ban az utóbbi években egyre nagyobbakat csalódtam, bár az is igaz, hogy régebben sem volt a kedvencem...
Viszont, fater nagy Alonsó fan volt, de már ő is inkább Hamiltonnak szurkol... |
Mi történ pár hete, amikor Hamilton elment a boxból kifelé tartó SC mellet? Milyen büntetést is kapott? (Tényleg nem emlékszem). _________________
 |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
Dracho dumagép

|
Elküldve: Pént. Júl. 30, 2010 9:31 am Hozzászólás témája: |
|
|
Viszont, fater nagy Alonsó fan volt, de már ő is inkább Hamiltonnak szurkol... |
Mi történ pár hete, amikor Hamilton elment a boxból kifelé tartó SC mellet? Milyen büntetést is kapott? (Tényleg nem emlékszem). |
Áthajtásost... _________________
 |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
Gyurci dumagép

|
Elküldve: Pént. Júl. 30, 2010 3:58 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Még így is jobban járt, mint az az Alonso, aki nem előzte meg a SC-t. De nem csak ez az egy eset volt. AZ utóbbi 1,5 évben több olyan büntetése is volt, amely a többség szerint a kelleténél enyhébb volt. _________________
 |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
|