|
|
 |
 |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
antimedve dumagép

Csatlakozott: 2006.06.21. Szerda 11:26 Hozzászólások: 2066 Tartózkodási hely: Igen
|
Elküldve: Szomb. Júl. 24, 2010 3:50 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Carvalho tőlem mehet amúgy is utálom, David Luiz meg jó lenne a helyére! _________________
 |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
haholaci vezérszurkoló

|
Elküldve: Szomb. Júl. 24, 2010 3:51 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Chelseafan írta: |
Taylor, Dawson, Davies. akik angolok és nálam számításba jöhetnének, de én nem igazolnék még védőt, csak eladnék.
Kapusoknál nem számít a kor, a 21 éves kapus ugyan oylan hibát tud elkövetni, mint a 36 éves.... urnbull még fiatal, 25 éves, 30 évesen vannak a kapusok a legjobb korban, szóval még van ideje fejlődnie... addig a pár évig meg jó lesz Cech a kezdőbe, Hilario meg a padra.  |
Legyen igazad!  |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
Chelseafan dumagép

Csatlakozott: 2006.03.05. Vasárnap 14:34 Hozzászólások: 3503 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szomb. Júl. 24, 2010 3:52 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Mondjuk ha most jönne David Luiz, akkor már bizonyíthatna is. Iva a jobboldalon fog játszani szerintem, Bosingwa csak csere lesz ha végre valahára felépül. Mivel Alex egy hónapig harcképtelen, David Luiz már a CS meccsen is kezdhetne a MU ellen. És ha jól játszik, nem bánnám ha kiszorítaná Alexet, legalább Alex is hajtana a kezdőbe kerülésért.
David Luiz fiatal még, talán 23 éves? vagy fiatalabb? |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
haholaci vezérszurkoló

|
Elküldve: Szomb. Júl. 24, 2010 3:53 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Most nincs előttem tisztán, de nem lesz olyan szabály, hogy bizonyos számú saját nevelésű játékos kell hamarosan? Ki számít annak? Mert jelenleg nem sokan vannak a csapatban, szerintem. |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
haholaci vezérszurkoló

|
Elküldve: Szomb. Júl. 24, 2010 3:54 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Mondjuk ha most jönne David Luiz, akkor már bizonyíthatna is. Iva a jobboldalon fog játszani szerintem, Bosingwa csak csere lesz ha végre valahára felépül. Mivel Alex egy hónapig harcképtelen, David Luiz már a CS meccsen is kezdhetne a MU ellen. És ha jól játszik, nem bánnám ha kiszorítaná Alexet, legalább Alex is hajtana a kezdőbe kerülésért.
David Luiz fiatal még, talán 23 éves? vagy fiatalabb? |
23 éves. |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
Chelseafan dumagép

Csatlakozott: 2006.03.05. Vasárnap 14:34 Hozzászólások: 3503 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szomb. Júl. 24, 2010 3:55 pm Hozzászólás témája: |
|
|
hűha. asszem egyrészt az aki még felnőttkor előtt a mi akadémiánkra kerül talán. és fm-be volt oylan a bl-re vonatkozólag, hogy akik londoni klubban játszottak vagy Londonban születtek, valami ilyesmi, de ennek jó lenne utána nézni...
Mindenesetre látszik, hogy Carlo foglalkozik a fiatalokkal, ez tetszik.  |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
haholaci vezérszurkoló

|
Elküldve: Szomb. Júl. 24, 2010 4:02 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| A Daily Telegraph szerint a “home-grown player’’szabály azt jelenti, hogy a meccsre benevezett 16 játékosból négynek legalább olyannak kell lennie, aki a 21. születésnapja előtt lagalább három éven keresztül Angliában volt igazolva. Ez a PL-re vonatkozik, nem tudom, nemzetközi szinten mi van, még utána kell nézni. |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
haholaci vezérszurkoló

|
Elküldve: Szomb. Júl. 24, 2010 4:07 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| No, megtaláltam. A CL-ben 8 saját nevelésű játékos kell, négy a saját akadémiáról, 4 pedig bármelyik más saját országbeli (a Chelseanél brit) akadémiáról. Kik ezek nálunk? |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
haholaci vezérszurkoló

|
Elküldve: Szomb. Júl. 24, 2010 4:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Bocs, ha nem egyértelmű: home-grown-nak (saját nevelés?) az számít, aki a 16-21 születésnapja között legalább három évig abban az országban volt igazolt játékos (4 fő), illetve a saját akadémiánál értelemszerűen ott kellett legyen. Tehát ez nem kifejezetten angol játékost jelent, hanem ott élt és edzett játékost. Pl. Fabregas ilyen szempontból angol home-grown, hiába spanyol állampolgár. |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
LAMPARDKJ47 dumagép

|
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
Chelseafan dumagép

|
Elküldve: Hétf. Júl. 26, 2010 11:06 am Hozzászólás témája: |
|
|
Azt hiszem, most jött el a pillanat, hogy elengedjük. Nem is mai gyerek, és pénzt is kapnánk érte. Ettől függetlenül nagyon szép 6 évet töltött itt, hozzásegítette a klubot ahoz, hogy Európa szerte nagy csapat legyen, és hazai porondon bajnok. Szurkolok neki, ha a Realhoz szerződik.
Úgy néz ki, Deco is távozni fog, szóval Ramires/vagy más középpályás biztosan érkezik, mert nincsenek elegen.
Ezenkívül a chelseafc.hu-n olvasgattam a szabályokat a bajnokságban, miszerint a max keret 25 fős lehet, de ebbe az U21-esek nem számítanak bele, szóval akár az egész tartalékcsapatot benevezhetné Carlo. 8 hazai játékosnak kell lennie [ebbe a brittek, valamint a saját nevelések tartoznak, valamint aki 3 évet töltött angol utánpótlásbázisokon valami ilyesmi]
a 8 hazai nincs meg. Mivel angol érkezőről nem hallottam, ezért a "másik" 17-et kell nézni, akik közül úgy néz ki, Carvalho és Deco távozik. Ha megnézzük őket, akkor jelenleg így fest.
Cech, Hilario, PF, Bosingwa, Ivanovics, Alex,Carvalho, Zhirkov, Essien, Deco, Drogba, Kalou, Matic, Mikel(??), Malouda, Anelka, Benayoun.
Mikel nem tudom, hogy hazainak számít-e, mert már elég régóta Angliában játszik, és akkor még fiatal volt, de ha nem, akkor ők 17-en vannak jelenleg. Ebből Carvalho és Deco vélhetően távozik, így két idegenlégióst lehet igazolni még, az egyik vélhetően Ramires lesz. Mivel Carlo elmondta, hogy csatár nem fog érkezni ( ), ezért szerintem a másik fenntmaradó helyet azt esetleg David Luiz, vagy egy másik középpályás fogja betölteni.
Én csak remélni tudom, hogy még PF is elmegy, és akkor lesz még hely és támogatnám a "hazai" játékosokat, akik jelenleg: Turnbull, Terry, AC, Lampard, Mikel(??), Sturridge. A szezonkezdet előtt még csak annyit tudok mondani, hogy remélem nem elékszünk meg a tavalyi eredményekkel, hanem jobbra törünk, és a fiatalok több lehetőséget kapnak majd.  |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
haholaci vezérszurkoló

|
Elküldve: Hétf. Júl. 26, 2010 2:57 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Mikel már 19 elmúlt, amikor Angliába ment. Ő nem számít home-grown-nak.
Egyébként most, hogy olyan sokat kereső játékosok mentek el, mint Ballack, Joe Cole, Deco esetleg Carvallho, szerintem lenne lehetőség nagyobb igazolásokra. Úgy látszik, vagy nem akarnak rá pénzt szánni, vagy nem akar senki jönni. |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
LAMPARDKJ47 dumagép

|
Elküldve: Hétf. Júl. 26, 2010 3:07 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| haholaci írta: |
Mikel már 19 elmúlt, amikor Angliába ment. Ő nem számít home-grown-nak.
Egyébként most, hogy olyan sokat kereső játékosok mentek el, mint Ballack, Joe Cole, Deco esetleg Carvallho, szerintem lenne lehetőség nagyobb igazolásokra. Úgy látszik, vagy nem akarnak rá pénzt szánni, vagy nem akar senki jönni. |
Szerintem az anyagi problémákkal van a baj. Mármint nem a mi anyagi problémánkkal, hanem más csapatokéval. Pl. Ha egy Agüero-ért adnánk 40 misit, akkor az Atletico Madrid 50-t kérne, azzal pedig már mínuszban lennénk. Nem hiszem, hogy a játékosok nem akarnának jönni. Mért ne jönnének? Európa egyik legjobb klubja vagyunk, egy nem mindennapi vezetőedzővel. Ramires már lenyilatkozta, hogy szeretne itt játszani, és úgy tűnik az egyezség is megszületett. Agüeronak egyenesen az álma válna valóra (ő mondta), ha ide igazolna. Ezért mondom, hogy a baj a pénz.  _________________ http://www.chelseanews.freeblog.hu/ |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
Chelseafan dumagép

|
Elküldve: Hétf. Júl. 26, 2010 3:15 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| De ramires sem ér 20 millió eurót szerintem... 10-12 millió eurót ha ér szerintem, csak a VB miatt felspanolták az árát. Van der Vaart került még kapcsolatba a klubbal, nem lenne rossz vétel ő sem, el akar menni Madridból, Mourinhonak pedig kell Carvalho és/vagy A.Cole... olvastam is egy lehetséges csereüzletről is, nem lenne rossz, bár inkább carvalho menjen és VdV jöjjön. |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
LAMPARDKJ47 dumagép

|
Elküldve: Hétf. Júl. 26, 2010 3:33 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| De ramires sem ér 20 millió eurót szerintem... 10-12 millió eurót ha ér szerintem, csak a VB miatt felspanolták az árát. Van der Vaart került még kapcsolatba a klubbal, nem lenne rossz vétel ő sem, el akar menni Madridból, Mourinhonak pedig kell Carvalho és/vagy A.Cole... olvastam is egy lehetséges csereüzletről is, nem lenne rossz, bár inkább carvalho menjen és VdV jöjjön. |
Ha CR9 ér 90 milliót, akkor Ramires ér 20-t. Ennyit erről szerintem.
Van der Vaart? Jöhet!! Hasonló típusú játékos, mint Deco, de szimpatikusabb. Én nem örülnék neki, ha elmenne Carvalho, de ha megy, akkor megy. Legalább fiatalítunk. Arra is kíváncsi lennék, hogy egy David Luiz mennyiért jönne... Tegyük fel, hogyha sikerül megszereznünk Ramirest 20 M €-ért. + még jönne David Luiz olyan 25-ért, akkor lassan mi marad a Benficából. Szerintem Luiz túl drága mulatság lenne, akkor már inkább legyen kezdő Mancienne, vagy hozzunk el 5 M€-ért egy Steven Taylor-t. Na igazam van vagy igazam van??  _________________ http://www.chelseanews.freeblog.hu/ |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
antimedve dumagép

Csatlakozott: 2006.06.21. Szerda 11:26 Hozzászólások: 2066 Tartózkodási hely: Igen
|
Elküldve: Hétf. Júl. 26, 2010 4:57 pm Hozzászólás témája: |
|
|
David Luiz csak akkor kell ha elmegy Carvalho! V.d. Vaart jöhetne még _________________
 |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
Chelseafan dumagép

|
Elküldve: Hétf. Júl. 26, 2010 5:31 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Van kipróbálhatnánk Rajkovicsot is a CS meccsen.... én remélem, hogyha még nem kerül David Luiz ügy végére pont, akkor vagy Mancienne, vagy Rajkovics kezd. Bár szerintem betolja kh-nak Essient Carlo.... Bár, ha Carvalho még addigra nem megy el, akkor ő játszik, vagy betolja Ivat-t kh-ra és pf-et játszatja jobboldalt.... a fiataloknak jobban örülnék  |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
haholaci vezérszurkoló

|
Elküldve: Kedd. Júl. 27, 2010 10:27 am Hozzászólás témája: |
|
|
Van kipróbálhatnánk Rajkovicsot is a CS meccsen.... én remélem, hogyha még nem kerül David Luiz ügy végére pont, akkor vagy Mancienne, vagy Rajkovics kezd. Bár szerintem betolja kh-nak Essient Carlo.... Bár, ha Carvalho még addigra nem megy el, akkor ő játszik, vagy betolja Ivat-t kh-ra és pf-et játszatja jobboldalt.... a fiataloknak jobban örülnék  |
Sajnos a fiatalok memutatták az Ajax ellen, mit tudnak jelenleg. Sokat, nagyon sokat kell még fejlődniük. Remélem, fognak is.
Amúgy Mancienne is azt mondta, el szeretne menni, mert játszani szeetne folyamatosan. De ilyen teljesítménnyel legfeljebb a harmadosztályban lehet stabil kezdő. |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
haholaci vezérszurkoló

|
Elküldve: Kedd. Júl. 27, 2010 10:32 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Egyébként Van der Vaart kizárja a távozását a jelenlegi hírek szerint, és Neymarról is összevissza beszélnek (meg ő maga is), ráadásul a Chelsea-n kívül még a Manchester City, a Barcelona és a Real Madrid is szeretné leigazolni! Még messze nem lefutott ez a dolog, sajnos. |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
antimedve dumagép

|
Elküldve: Kedd. Júl. 27, 2010 2:05 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Van 5-6 normális fiatal játékos akikkel lehet kezdeni valamit többi felejtős... szal nem kell azt erőltetni... Mancienne meg ha játszani akkor menjen olyan csapatba ahová való! _________________
 |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
LAMPARDKJ47 dumagép

|
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
LAMPARDKJ47 dumagép

|
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
sebidani törzsgárdatag

Csatlakozott: 2006.07.29. Szombat 19:23 Hozzászólások: 761 Tartózkodási hely: ork kohó
|
Elküldve: Csüt. Júl. 29, 2010 9:57 pm Hozzászólás témája: |
|
|
FT Wycombe W. [5 - 1] Chelsea
13' [0 - 1] A. Djalo
24' [1 - 1] S. Rendell
36' [2 - 1] B. Strevens
76' [3 - 1] J. Pittman
77' [4 - 1] J. Pittman
79' [5 - 1] J. Pittman
Ez azért még B csapattal is durva, akár C-vel..  |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
antimedve dumagép

|
Elküldve: Pént. Júl. 30, 2010 1:18 am Hozzászólás témája: |
|
|
Di Santo-t nem vitték Németországba edzőtáborba?? Vagy hogyhogy ő még jáccott?? _________________
 |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
Chelseafan dumagép

|
Elküldve: Pént. Júl. 30, 2010 9:18 am Hozzászólás témája: |
|
|
Ő biztos nem lesz benne abba az 5 meghatározó fiatalba. És elég gólszegény játékot játszik...
Az a meccs meg biztos, hogy a fiatalokkal volt, mert semelyik, még a hivatalos oldalon se találtam a meccsről semmi infót... |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
haholaci vezérszurkoló

|
Elküldve: Pént. Júl. 30, 2010 11:11 am Hozzászólás témája: |
|
|
| sebidani írta: |
FT Wycombe W. [5 - 1] Chelsea
13' [0 - 1] A. Djalo
24' [1 - 1] S. Rendell
36' [2 - 1] B. Strevens
76' [3 - 1] J. Pittman
77' [4 - 1] J. Pittman
79' [5 - 1] J. Pittman
Ez azért még B csapattal is durva, akár C-vel..  |
A Chelsea összeállítása a következő volt:
Chelsea XI: Samuel Walker; Billy Clifford, Rohan Ince, Aziz Deen-Conteh, Ryan Bertrand; Scott Sinclair, Jack Cork, Conor Clifford, Milan Lalkovic (Dan Philliskirk, 59); Franco Di Santo, Aliu Djalo (Philipp Prosenik, 59).
Hát, őszintén, ezek közül alig hallottam párról... |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
Chelseafan dumagép

|
Elküldve: Pént. Júl. 30, 2010 11:13 am Hozzászólás témája: |
|
|
Ebből Bertrand, Sinclair, Cork és Di Santo az, aki jelenleg a nagycsapat szintjén lehetne. De ebből szerintem csak bertrand tudná magát bejátszani, mivel ő balhátvéd... a többieket szerintem megint kölcsönadjuk. És az eredmények sajnos a kölcsönadás meleltt szólnak...  |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
antimedve dumagép

|
Elküldve: Pént. Júl. 30, 2010 11:15 am Hozzászólás témája: |
|
|
semelyik, még a hivatalos oldalon se találtam a meccsről semmi infót... |
Ja énse, nem is tudtam hogy lesz ilyen meccs... úgyhogy biztos magas szinvonalú volt _________________
 |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
Diliboy28 vezérszurkoló

Csatlakozott: 2007.07.17. Kedd 0:13 Hozzászólások: 161 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Pént. Júl. 30, 2010 12:57 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| antimedve írta: |
semelyik, még a hivatalos oldalon se találtam a meccsről semmi infót... |
Ja énse, nem is tudtam hogy lesz ilyen meccs... úgyhogy biztos magas szinvonalú volt |
Ez a Reserves volt... |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
LAMPARDKJ47 dumagép

|
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
|
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
 |
|
|
 |
|